angel_66 Merhaba Hamiş anneler saç boyama için fikirleriniz nelerdir,nekadar süre sonra boyadınız🤔Boyatabilirmiyiz ?
Edda28 angel_66 bayan kuaförü olarak söylüyorum canım organikte olsa içinde kimyasal madde var tabi normal boyalara göre daha az ama ben mesela boyamıyordum müşterilerime doğur ondan sonra gel diyordum 😀 He şöyle Ombre sombre yapılabilir dibe gelmiyor sonuçta kendi saçınızın üzerine yani ama maske kullanılarak ama diplere değecekse ben önermiyorum 🥰
yanlisanlamaama angel_66 benim saçlarımda çok beyaz var kız o kafa ne bembeyaz falan diyorlar 😀doktorum 3.aydan sonra izin verdi ama ben boyatmadım çok boyatan var organik demelerine bakma az da olsa kimyasal var boyatacaksanız yine de organik olsun mümkünse açık havada diplere temas ettirmeden ağzınızda maske olsun
BBuseY Bana doktorum izin vermedi .. gittim kuaförüme oda organik boya dahi olsa ben boyamam dedi 😂bende madem öyle boyatmıyorum dedim . Ama inanılmaz uzadılar kestirmedim de doğum sonrasını bekliyorum zaten bir haftam kalmış 🤗
angel_66 Edda28 Benim siyah ve beyazlarım çok fazla sprey kullanıyorum tabi dışarı çıktığımda felan ama Nebilim 3 ayı geçtik sorun olurmu diye düşündüm 🤔
Edda28 angel_66 çoğu doktor izin veriyor bazıları da izin vermiyor ama ben boyatma taraftarı değilim ve yada boyama bence yine aynı şekilde devam edin
angel_66 yanlisanlamaama sende sprey kullan ozaman benim gibi ☺️kapatıcı en azından dışarı çıktığım zaman sıkıyorum onu napimm