Nazlican46 Merhaba arkadaşlar marastan geldim Aksaray inova da doğum yapacağım yarın suni sanci vereecekler doktor Türkcan coşkun sizce iyi bir yermi
68selda06 Nazlican46 evet iyi bi yer ama paraci biraz doktor seçimin de iyi aksarayliuim bende iki cocugumdada Türkcan bey doktorum du bu sefer mehmet bey var inovada o na gittim oda çok iyi bi dr
Papatya4646 Nazlican46 Bende marastan geldim aksaraydayim muayene ücreti ne kadar acaba depremden gelenlere ücretsiz mi
Nazlican46 68selda06 ben deprem bölgesinden geldiğim için ücret almıyorlar ama doktoru ben secmedim hastane seçti siz normal doğum mu yapmıştıniz
68selda06 Nazlican46 doktorunuz Türkcan bey o hastanenin sahiplerinden biri alanında uzman birisi güvene bilirsin canım emin ol ben normal doğum du birde benim doğum yaptığımda inova hastanesi yoktu maya kadin dogum da görev yapıyordu Türkcan bey burası sonradan yapıldı
Nazlican46 68selda06 çok teşekkür ederim suanlik yok sağolsun Aksaray da dernekler bebeğim için fazlasıyla yardımcı oldu sadece pilates topu arıyorum ikinci el falan Aksaray’da bulamadım bulamazsam da sorun değil zaten benimki marasta kaldi