Meltems53 Ay bunu yazmayı çok bekledim gün gün saydım resmen 🙈 ikili rakamlara düşünce bi heyecan geldi bana 99 dan sonrası hızlı mı geçiyor yavaş mı azıcık tecrübe paylaşabilir misiniz sizde durumlar neler? 🌼
Lenaaaa Meltems53 su gibi geçiyor emin olabilirsin son 12 kaldı bizim. 99 dan sonra nasıl geçtiğini anlamadım 😌
burcin-2202 Meltems53 hayırlısı ile geçsin inşallah kalan zaman . Sağlıkla gelsinler bütün bebişler 🫶
Meltems53 piiremsesinannesiii suss korkutma beni buraya kadar nasıl geçti anlamadım valla inşallah bundan sonra da su gibi geçsin 🥰
Meltems53 Lenaaaa ay inşallah öyle olur kimisi hiç geçmiyor diyor kimisi geçiyor herkese göre değişiyor işte 🥰🤷🏼♀️
usenmedimyaptimbirvelet Meltems53 valla ben anlamadım ya geçiyor mu geçmiyor mu 🥲 eski fotoğraflara bakıyorum yazdan kalma ben o zamanlarda hamileydim şimdi de hamileyim bu çocuk bir yıldır içimde sanki diyorum bi yandan da ne ara 15 gün kaldı doğuma diyorum 😂
Meltems53 usenmedimyaptimbirvelet maşallah geçmiş işte 15 günün kalmış belki de daha az böyle çok az zamanı kalanları görünce bende heyecanlanıyorum 🫠🫠
Nursaygi Meltems53 Bizim 100 🫶🏻 Ama sanki bana bundan sonrası daha bir yavaş geçicekmiş gibime geliyor. 😬😁