Nlnr_anne Kizlar hastanede terlik nasıl bişi oneriyosunuz bn bı türlü bulamadım.corapla önü açık güzel olmaz diye düşündüm ama kapalida bilemedim
saitkereminannesi02 Nlnr_anne Yaz doğumu olacak kapalı terlik artı çorap bilemiyorum nasıl olur ama önü açık bir tane aldım doğuma kısmet olursa
Patito__ Nlnr_anne hemsire terlikleri gibi terlikler varyaa onlardan alabilirsiniz crocs terlik diyorlar sanirim
Nlnr_anne saitkereminannesi02 bnm 4 haftam var yaklaşık o yüzden çokta yaza denk gelemiyorum canım .o yüzden bn hala nasıl bişi alcam bilemiyorum
Nlnr_anne saitkereminannesi02 evette nasıl bişi alcam bilmiyorum bı tüylü ev terlikleri var başka bulamadım ondan sordum sizlere
Nlnr_anne Ikigozumuncicegiii evet bunlar hep karşıma çıkıyor hatta ev terlikleri var bunlardan ama onu kaali modeli yokki bunların
saitkereminannesi02 Nlnr_anne Şu tac ile takım olanlar hastane için de olmaz altı sünger gibi olduğu için fotoğraf çekimi olacaksa onlardan yoksa cross tarzı çok rahat oluyor oğlumda o tarz giymiştim onunla da eve gelmistim.
Lilyumfokimum Crocs aldım ben annem hediye aldı hatta yoksa ben alamazdım :) maksat arada kaynasın hem hastanede hem sonrasında giyerim inşallah. Rahat olur. Bence indirim yakalarsanız bakın migrosta vs de var.