ZeynebMucahid İlki oğlan olanların 2.si de oğlan ya da her ikisi de kız diyorlar bana mı öyle geldi yoksa tamamen kader mi
Summerwine ZeynebMucahid hayır canım neden etki etsin.O tamamen spermle alakali.Benim abim var ben kız olmusum.Ya da tam tersi de oluyor
Erbe ZeynebMucahid benim ilki erkek o iki aylıkken hamile kaldım oda kız şuan 33 haftaligiz bence etkisi yok
Eminerd ZeynebMucahid bunu bilmem ama benimde ilki erkekti şimdi 14 haftalık bebeğime de yüksek ihtimal erkek dedi doktor kendimi o kadar kıza hazırlamıştım ki bebeğin cinsiyetini kromozomlar etkiler hangi kromozom baskınsa o olur
geser Benimde ilk çocuğum erkek şimdi 2.hamileyim doktorum bunuda erkek dedi etkileyecegini sanmıyorum ben kendim 3 kardeşiz abim var bide ablam
Celins_ ZeynebMucahid ilk çocuğum oğlan, kim görse arkası kesin kız derdi. Yolda gören çevirip prenses diye severdi😃 sonuç; 37 haftalık 2. Erkeğe hamileyim😃
kbra19 ZeynebMucahid nasip canım bu ☺️ Rabbim dilediğine erkek dilediğine kız verir dilediğinede her ikisinide 🤍 Bende 3. Kızıma hamileyim hayırlısı buymuş