elifff_17 dünden beri rahim kısmında batma hissediyorum bıçak gibi anlık gelip gidiyor sanki orda bir aşağı inmiş bir sey var korkmamı gerektirecek bir sey mi bilmiyorum tedirgin olmaya başladım var mı boyle yaşayan ve karnımda sert :(((
1Lokumunannesi elifff_17 merhaba bebek büyüdüğü ve o bölgedeki kaslar dokular gerildiği için batma oluyor bende de aynı durum var 30 . Haftadan beri. Takip et özellikle bebeğin hareket ettiği zamanlar daha çok oluyor. Endişe etme :) stres her şeyden daha kötü etkiliyor inan.
Melike1805 elifff_17 ben bugun aynı şikayetlerden dolayı hastahaneye gittim her şey normal dedi sanırım bu haftalarda normal
elifff_17 1Lokumunannesi inşallah oyledir gercekten cok korkmaya başladım hayırlısıyla bi bitse hamilelikk tesekkur ederim🌸
1Lokumunannesi elifff_17 korkma canım bol bol uzat ayaklarını dinlen. Ters giden bir şey olursa kendini ciddi anlamda belli ediyor zaten. Bol su iç, için rahat etmezse doktorunla da bir görüşürsün. Rica ederim sağlıkla kavuşalım inşallah Bebişlere 🥰🙏
elifff_17 1Lokumunannesi inşallah amin canım tesekkur ederim progestan kullaniyorum zaten her ihtimale karşı simdi yine kullanacağım yatacağım cok sagol 💕
elifff_17 Melike1805 insallah normaldir gerçekten boyle cok degisik altta bir seyler oluyor ama dinlenecegim progestan kullanıp hayırlısıyla alalım artık bebişleri inşallah