Gulsbaby melike098 ya gerçekten ben de öyle düşünüyorum. Gebelik sürecine tersmiş gibi eğer bulantı ve aşırı kilo kaybı olmamışsa 😀😅
cannkmrc hf_btl şuan bebişin kilosu nasıl son haftalarda kilo alıyor diyorlar gerçekten öyle bişey var mı 35 haftalıkken 2600 gramdı doğuma kadar ne kadar alır acaba sizin haftanız büyük diye soruyorum
Gkcngkc iremasmahan06 Çocugu gectim bu cocugun kesesi suyu da mı yok en az 6-7 kilo alınır yani en kötü ama ilginc 🤣 son 8-9 haftada alır belki 🤔
melike098 Dilaraa23 1 kilo mu bravo yani nasıl başardınız bunu 😄 bebegin kilosunu bilmiyorum devlete gidiyorum ve soylemedi haftadiyla uyumlu demisti en haftaya yine kontrol var sorucam yine bakalım soylerseler
Tugcecv Nasıl hiç almadınız ya. Bebeğin amniyon sıvısı 1 litre ayrıca kan hacmi artıyor bebeğin kendisi 3 kilo plesenta var. Var da var. Sağlıklı mı hiç kilo almamak sizce?
Ahsenveannesi Tugcecv bünye meselesi demekki anne kilo vermiş bebek kilo almış. Genel olarak 8-11 kilo alınır ama bebeğin kilosu suyu yerindeyse annenin kilo almaması sorun değil
Dilaraa23 melike098 hayatım boyunca hep kilom ya normaldi yada zayıftım, hiç kilolu olmadım ama biraz almak isterdim hamilelikte😁