Sanırım rekor bende 🤣🤣 37+0 16 kilo 😫😫😫
Kac kilo aldınız
27+1 im 8 kilo aldım
melike098 genelde kusanlar kilo almıyor bende kusmaktan 8 kilo verdim çünkü
47 kilo ile hamile kaldım kusmaktan 38 e indim …saun 33+4 haftaligim 55 kiloyum.
- Düzenlendi
35+4 üm 4 kilo almışım 77 yim 🥰
Ay ben utanıyorum yazmaya ben hamileliğimde 33 kilo almıştım ya 😳65 kilo ile hamile kaldım ilk 2 ay kilo gerdim 58 düştüm sonra 6 aya kadar karnım bile yoktu. Sonra ne olduysa 6 aydan sonra biri pompaladı resmen. Oğlum 5 kiloya yakın doğmuştu. Şimdi 74 kiloyum azcık vereyim ya ikinci hamilelikte çok alırsam die korkuyorum 😀😀
24 hafta 7 kilo aldım .ama benim hiç mide bulantılarım olmadı iştahım yerindeydi hep 😂
melike098 saymayı bırakalı çok oldu😄😄
24 hafta olduk bu gün oğluşumla 1 kilo almışım 😂 bol su ve yürüyüş gerçekten etkili 👍🏻
iremasmahan06 1300 dedi en son kontrolde doktorum ama ben hiç almadım canım bilmiyorum 😊
melike098 valla bende anlamadım canım abur cubur desen yiyorum gece yiyorum ama almadım normalde kiloya çok müsait bi vücudum var ve hamile kalmadan önce kiloluydum biraz ilk zamanlar bi iştahsızlık yaşadım kusma olmadı hiç ama iştahım yoktu şimdi iştahım açık fazlasıyla ama kilo yok 🤣
Gkcngkc son haftalarda olır diye düşünüyorum bende canım
Gulsbaby yok hamile kaldığımı öğrendiğim zamanlar 3-4 aya kadar ciddi bi iştahsızlık yaşadım hamile kalmadan önce daha kilolu biriydim ve kilo verdim kusma hiç yaşamadım şuan iştahım gayet iyi ama almamışım sanırım bol yürüyüş ve su etkili