Deletedmom_52 Kızlar 20. Haftadan sonra zaman nasıl geçiyor hızlı mı çok mu yavaş 🫠 -bir özlemdir gidiyor içimizde 🥲
Bir_tirtilannesi Deletedmom_52 21+5 deyiz minik kızımla 15. Haftadan sonra zaman su gibi geçti resmen yolu yarıladık 🙈 bu haftadan sonra zaman su misali geçiyor bu 2. Hamileliğim 34.haftadan sonra hiç zaman geçmemişti bende umarım bunda öyle olmaz 😅🤍
Rabia04_09 Deletedmom_52 18. Haftadan sonrası nasıl geri anlamadım bile bi kaç gün sonra 26 haftalık olacağız 🥹
Deletedmom_52 poyrazin_annesi28 doktorum şey demişti, hamileyken hormonlar çok etkiliyor hiç geçmeyecek sanıyorsunuz doğurunca da özlüyorsunuz o zamanları diyordu 🥲❤️Canım doktorum hep haklı 🤭🤭🤭
poyrazin_annesi28 Deletedmom_52 Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum 😊 Şimdiden çok ozlucegimin farkındayım ama kavuşmak daha güzel 💗
poyrazin_annesi28 Deletedmom_52 Baya baya bitti bizim 😂 Kendi ihtiyaclarim kaldı bı ama bebiş için liste yapmadım kafama göre hepsi 😊 sen başladın mı
elifcicek_07 Yaa çok yavaş geçiyo bence biz 28 haftalığız ama 28 yıl gibi geliyor. Kucağıma almak istiyorum hemen hayırlısıyla arkadaşım doğurdu hele o günden beri hiç zaman geçmiyor sütüm bile geldi hatta hormonlardan ben çok hazırım oğlum gelsin istiyorum 🥺
Deletedmom_52 poyrazin_annesi28 benimde öyle bitti sayılır büyük parçaları da aldım bir anakucağı kaldı 🥲🤲🏼🤭
Deletedmom_52 Rabia04_09 maşallah rabbim en güzel günlerde doğurmayı nasip etsin evinize bereket huzur mutluluk getirsin 😌🤲🏼❤️