2minnosannesii Kızlar 10 haftalık hamileyim bulantilarim hiç geçmiyor leblebi kraker bulantı ilaci hiçbiri fayda etmedi sabahtan başlıyor yatincaya kadar bulanıyor uyumadan afedersiniz kusuyorum öyle rahatlıyor ne yapacam
Yuliaece 2minnosannesii Buna bir çare yok canım daha çok küçük haftalardasin muhtemelen 15-16 haftaya kadar en fazla devam eder sonra kendiliğinden geçiyor tabi herkeste farklı senin daha erken de bitebilir bulantılar daha geç te ama bu yaşanması gereken doğal bişey ve maalesef benim de vücudum senin gibi ne ilaç ne meyve sebze ne kraker leblebi hicbisey fayda etmiyor sadece temiz serin hava çok az bişey rahat ettiriyor ama bulantı gecmiyo biraz sabır ne yaşadığını anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun🥰
Sbry98 2minnosannesii bende dediğiniz gibiyim 10 haftalığım afedersiniz sabahları olduğu gibi akşamlarıda yediğimi çıkarıp uyuyorum halsizlik mide bulantısı cok kötü yaptı iyice beni🥺
arirangg 2minnosannesii 10. Hafta en zor geçen haftadır canım doktorundan ilaç yazmasını iste. Ben 18. Haftadayım hala ilaç içiyorum
Efnanefnan 2minnosannesii doktorunuza danışın prilam hamileler icin veriliyor mide bulantısı kusma icin
Nazlicannn196 Gece yatmadan 2 adet prilam sabah yataktan kalkmadan yarım kaynana sopası yiyip 10 dk yatakta dinlen sonra kalk doktorumun tavsiyesiyle miğdem iyi oldu ama ilacı içip bunu uygulamazsam akşamı acillik oluyorum
Nazlicannn196 Yuliaece Adana da Kaynana sopası deriz Doktorumda öyle söylediği için öyle kalmış aklımda😂 Galata yada Grissini diye de geçiyor kepekli susamlı büyük olanını ben tercih ediyorum
2minnosannesii Valla kızlar ikinci hamilelik bu ilkinde kraker falan ise yariyordu bunda ilaç bile işe yaramıyor
Tulay617_ Prilam herkeste ise yaramıyor maalesef. doktorunuzla görüşüp onzyd hap isteyebilirsiniz. ben dört ay boyunca onu kullandım ölümlerden döndüm o ilacı doktorum yazana kadar.
7221_ Bende 18 haftalık oldum sabah akşam yediği mi atıyorum hala devam ediyor gece prilam kullanıyorum aynı etkisi yok artık neyapacagi mi bilemiyorum 🤦
Nurteke 2minnosannesii kivi aldir kuzum eşine birde sık sık ama az ye buna zorla kendini benim bir bucuk aylikken bir hafta bulandi masallah daha hicbirseyim yok gelmez geri inşallah da