Sinemal Kızlar 36+2 deyim çok kötü rahim ağrısı ve önceki ağrılardan farklı bir bel ağrısı yaşıyorum, su yada nişan yok başja belirti de yok doğum olabilir mi
Minikbiranneyim Sinemal valla bacım suyun yada Nisan gelmeden gitme insanı muane ede ede gittiğine pişman ediyolar ben 36 haftalik hamileyim bugün kanamam oldu gittim ciğer geliştirici yapti geri gönderdi suyun olursa kanamam fazla olursa gel dedi ama 3 saat içinde 7 kere muane ettiler olmayan kanamam olmaya basladi
kadertugrul7 Sinemal benim ne suyum ne nisanim geldi alt bolgede yani ağzında aşırı baski ve bel agrisi ile gittim 3cm açıklık ile doguma alindim hemen hizlida ilerledi
aogoya Sinemal bence sancıların sıklığını takip edin suyunuz gelmediyse illa gelecek diye de birşey yok o an doktor bile patlatabilir ben sadece eğer dayanılmaz bir ağrınız yoksa çok hastaneye gitme taraftarı olan biri değilim orda daha çok psikolojiniz yoruluyor gelen giden muayene o şu bu derken insan daha tedirgin oluyor açıkçası
Halimbey Sinemal benim doğumum su ve nişansız başlamıştı sancılarla hastanede nişanım geldi sonra suyumu patlattılar
Minikbiranneyim nacik0015 bende hastanedeyim dün doğum yaptım hemşire nişanın gelmiş olabilir ama suyun daha gelmemiş git evde sancimi en az 8 saat çek gel dedi ben gittim çektim ama şu gelmeden hastaneye gelince hastanede afedersiniz anamı ağlattılar suyumu patlattılar çektiğim sancinin 10 katını yaşadım bunları evde yaşayan için çok daha güzel ilerler herşey ben tam olması gerekeni söyledim yanlış olanı degil