Merhaba güzel anneler bugün saat 10:00 da sabah yatışım yapıldı odada yarım saat kırk dakika durduktan sonra doğuma alındım. Sondayı ameliyathaneye gitmeden önce odamda taktılar 1 saniyelik bi yanma hissediyorsunuz sadece daha sonrasında ameliyathaneye doğru çıktık ekip o kadar pozitiftiki sohbet muhabbet ettik daha sonra canım doktorum geldi, iyi uykular dedi hocam ne zaman uyurum demeye kalmadan gözlerime ağırlık indi ve uyumuşum 😂😂 yarım saat içerisinde aşağıya odaya indim gözlerimi yarım yarım açabiliyordum ben kilolu hamile kaldığım için bel ağrım oldu yatış pozisyonumdan ötürü üzerimde kum torbası da 2 saat kalınca ağrısını çektim maalesef ama gerçekten bebeğinizi görünce anında geçiyormuş Allah bir ferahlık veriyomuş kalbe hiç korkmayın tamamen kavuşacağınız ana odaklanın ben doğurduysam herkes doğurur iğne bile vurdurmaz evde kıvranırdım o derece ☺️🍀 hiç korkmayın acısına da bebeğe de bedeninize de alışıyorsunuz rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın 🤍 korkulacak birşey yok kızlar