Burmur10 Sağ kaburgamın bir kısmı acıyor uyuşuyor yara gibi fikri olan varmj veya yaşayan 29 haftalık gebeyim
Bir_tirtilannesi Burmur10 acaba bebek büyüdüğü için kaburgaları sıkıştırıyor onun ağrısı olabilir mi canım
Gamzerstoglu Burmur10 sizin sağ benim sol kaburgam bende 24 haftalığım ama yaklaşık bir aydır böyle ağrıyor benim de iç karnımız büyüyor olabilir benim karnım çok çıkmadı çünkü sizinde böyle mi ?
Ceylinmelike Burmur10 36 haftalığım 2 haftadır çok fenayım geceleri sol kaburgamdan yatamiyorum sudyen takamiyorum şuan yazarken bile aşırı bı batma var geçmek bilmiyo ne zaman gecicek artık kafayı yicem
1aysekaplan Burmur10 benim hamileligimde olmuştu hatta bir gece ağrısından uyuyamamistim kaburgamin ama benimki 36 .haftamda olmuştu bebek büyüdüğü için olmjstu sanırım 38dede doğurdum zaten 😅
Burmur10 Bir_tirtilannesi safra şiş ama gebeliğe bağlı dedi doktor fakat ne tetikliyor çözemiyorum gerçekten zorluyor
Burmur10 Bir_tirtilannesi duruyor devam ediyor şeklinde kendi doktorum baktığı içinde gitmedim oda yönlendirmedi
Gamzerstoglu Burmur10 🙂 sığıyordur dert etmeyin orası onun yeri bize göre evrilmiyor vücudumuz ki ağrılar artıyor düşünmeyin öyle
D_tknbs Bende 20. Haftaya gircem üzerine yatamiyorm. Sağ kaburgam benimde. Buyudukce de agiracak gibi duruyor. :/
Burmur10 D_tknbs nasıl bir ağrı gün içinde olup geçiyor mu uyuşma gibi yanma gibi böyle tarifsiz. Doktorunuza sordunuzmu
Ozgeelaa Benim de 30dan sonra başlamıştı 1 hafta sürdü nefes bile alamıyordum hareket edemiyordum çok ağrıyordu anlıyorum sizi. Diyaframa baskı yapıyor kemik ağrısı gibi. Ama kendiliğinden geçecek yapacak bişey yok
D_tknbs Sormadim ama Burmur10 ara ara oluyo ama masa basi calistigim icin aksamlari cekiyorm acisini. Hamilekikten deyip takmiyorm ama agri sinir bozucu. Yatinca da cok agriyo. Uyusuyo bazen evet. Yara gibi aciyo dokuninca
Burmur10 D_tknbs gerçekten aynı durumdayız. Tarifte net kendimi gördüm. Bende masabaşı çalışıyorum. Gün sonu acısı çıkıyor resmen. Ultraason esnasında baktı çok şiş uzun süre aç kalma suyu bol iç ve çikolata yumurta yeme dedi belki sizede öneri olur