Havva9378 Kizlar afedersiniz ama hamileligin son zamanlarinda beden temizliginizi nasil yapiyorsunuz acaba onerdiginiz biseyler var mi
blacklove Havva9378 ben 25 haftalik gebeyim jilet kullanıyorum doktorum ağdayı önermedi jilette venüs kullanıyorum cok guzel
essyagiz Havva9378 Canım ayna karşısında yapabildiğim yerleri epilasyon cihazı ile, yapamadıklarımı venüs ile alıyorum. Ağdayı benim doktorumda önermedi, zaten dinen caiz değil asla yaptırmam😇
Htc123 Havva9378 38 hafta oldum bugün ağdaya gidiyorum yine bugün gittim bu zamana kadar da hep ağda kullandım
SemaKumtepe Havva9378 ben hamılelıkten öncede agda yaptırıyodum zaten 30+2yim hala agdaya devam ediyorum. daha rahat oluyorum ayda bir 40 günde bir anca çıkıyo.
Nisanurr Ben son 2 ayına kadar ağda yaptım sonra bebeğim kanala indiği için 2 ay öncesinden mecbur jilet kullandım
blacklove Htc123 kasmıyor msuun kendini canim ya bende venüs kullaniyrkum ama çok çabuk çıkıyor doktorda önermedi ağdayı ağda daha temiz geliyor bana
Htc123 blacklove daha hiç jilet yapmadım canım yada kremler felan kendim yapıyordum daha önce karnım büyümeye başlatınca alıştırayım diye bir kaç ay önceden kuaföre başladım kasmıyorum konuşurken felan oluyor bitiyor bide hamilelikten dolayı azalma bile olmuş
Yesimm3 Bende hep ağda ya giderdim ilk hamileliğimde de yaptırdım doğuma kadar şimdi ikinci gebeliğim halen ağda yaptırıyorum acı çekiyorum ama rahatlık geliyor sonrası için.
Ozlemelif Bende daha önce epulasyona gidiyordum gebe kaldığımdan beri hiç gitmedim çocuğa zarar verir diye ama malum hormonlardan dolayı tüylenme oldu mecb8r 2 kere ağda yaptım ama şuan 31 haftalığız ağda yapamıyorum göremediğim icin jiletle almakta mantıklı gelmiyor hemen çıkıyor çünkü mecbur ağda yaptırcam
Havva9378 Bende su ana kadar hep agdaya gidiyordum fakat kuafore gitmede zorlanir oldum. Venus kullananlar hangi rengini kullaniyosunuz
blacklove Havva9378 mor olanı canim inan 2 dk sürmüyor agdada kendini kasıyorsan jilet olarak venus gibisi yok
Seda_Kptn Havva9378 hamile olmadan öncede gidiyordum hala daha gidiyorum ağdaya 36. haftamdayım bi sorun yaşamadım çok şükür. Tabi bu kişiden kişiye değişiyor