minnoskiz- butterfly4 evet öyle oluyor malesef yani bu hassas aletlere de güvenemezsek neye güveneceğiz acaba.
Asliitncr minnoskiz- detaylı ultrasonda malesef kromozom hastalıklar belli olmayabılıyor. İkili test , fetal dna yada amniyosentez ile beraber yapılması daha uygun
minnoskiz- Asliitncr tabi ki bende yaptırdım.Hiçbirini yaptırmak istemeyenler de olabiliyor herkesin kendi kararı en azından detaylıda kesin olmamakla birlikte bazı problemler anlaşılabiliyor.
Annebebek_33 Asliitncr bir de mesela Down sendromluysa vücudunda belli ediyor organlarında falan hatta birisine belirtilerin hepsini gösteriyor dedikleri halde bile sağlıklı doğmuştu
Narinsuu Annebebek_33 ben ikiliyi ilçede yaptrdm orta riskli çıktı detaylıyı da başka bi doktora yaptrdm. nasl risk var mı diye sorunca o burda belli olmaz dedi
Annebebek_33 Narinsuu yani detayli da anlaşılıyor çoğu şey ama sadece aklına bakilmiyor diye biliyorum genel olarak her şeye bakiliyor
Asliitncr Annebebek_33 evet yada tam terside olabiliyor gayet sağlıklı görünüp doğumda öğrenende çok var
Tcher123 1asel-duru aynı şekilde benim de çıktı canım. Detaylı ultrasonu bekliyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz hiçbir yavruda🌺