Elifsenayldrm @umena pandemi zamanına denk geldi benim hamileliğim devlet hastanesine gidiyordum randevu bulamadığım için her kontrol farklı bir doktora gidiyordum son haftalarda yine farklı bir doktora gitmek zorunda kaldım çok ilgisiz bir doktordu 2 sefer gittim o doktora sonra doğum sancim tuttu benim hastaneye gittim 38+2 deydim hastaneye gittiğim zaman bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 2 tur boynuna 1 turda vücuduna kordon dolanmış kakasını yapıp onu yemiş ve bu son gittiğim doktor bana bebek kilo almıyor dedi 2440 gr doğdu kilo almıyor diye vitamin falan yazdı ama bebeğim vücuduna dolanan kordon nedeniyle kilo alamıyormus ve doktor bunu hiç fark etmemiş bana dogum yaptıran doktor bu kordon her ulturoson cihazında görülebilir dedi doktor nasıl farketmez bunu dedi o şekilde kaybettim kızımı ben sonradan öğrendim ki kimse memnun değilmiş o doktordan dolanan kordonlar tehlikeli değildir 1 tur dolanabilir bebek zaten suyun içinde ama 2 tür boynuna ve 1 tur vücuduna dolanmış benim kızımın doktorun bunu göremeyişi tuhaf