Carpedym Anneler 6 haftalık olucaz 2 gün sonra son iki gündür kasık ağrılarım arttı gibi çok şükür Bi kanama vs yok böyle yaşayan varmı sanki adet olucak gibi ağrılar giriyor 🤦♀️🤦♀️
Zeynepozcan Carpedym rahim gün geçtikte büyüyor o yüzden olabiliyor ama bu ağrılara kanama lekelenme eşlik ederse o zaman acile gidin
Pamuk Carpedym 8. Haftadayim hala aynı agriyor benim kıvranıyorum bazen bugün doktor rahim büyüdüğü için dedi
Bozomota Carpedym bende 5 . Haftamdayim bugün inanılmaz ağrım var yalnız değilmişim acaba gitsemmi doktora
ArvenMom Carpedym 23 hafta hala ilk gün ki ağrılar var kanama vs yoksa normal rahim büyüyo vücut alışmaya çalışıyo
Carpedym Teşekkür ederim şimdilik kanama leke yok inşallah böyle devam eder belki daha küçük olduğu için böyle bilemedim
soulmate35 benim de öyle ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor özellikle ayağa kalktığım zamanlarda ama kanama veya lekelenme yok rahim genişlediği için diyorlar. bazen ağrılarım kesildiğinde tedirgin oluyorum acaba yolunda gitmeyen bir şeyler mi var diye 🙈
Bir_prens_annesiiiii Carpedym hamileliğimin ilk zamanlarında benimde olurdu rahim büyüdükçe ağrı oluyormuş şimdi 36+0 haftadayız yine arada kasıklarımdan bacaklarıma vuruyor bunada ay ağrısı diyorlar kanama olmadığı sürece normal yani
AdinsMom Carpedym rahiminiz büyüme atağı yaşıyo kızlar bağlar gerildiği için ağrınız oluyor hiç tanımadığı bir şey rahmin hamilelikte her zaman ağrı olacak bel kasık önemli olan dinlenmeyle ve hafif egzersizle geçmesi geçmeyip ağırlaşıyorsa acile gidilmeli korkmayın