Umutlu_anne_ 30+4 hamileyim 2 aydır öksüyorum.Dokdora gittim alerjik astım dedi hava verdi hiçbirşeye yaramadı hiç fayda görmedim. Hicbir doğal yöntem öksürüğü geçirmedi. 2 gündür de nefes darlığı var .Böyle bisey yaşayan oldumu ?Neler yaptınız nasıl geçti?
Aselyusra Umutlu_anne_ normalde alerjik astımım var gebelikte arttı. İhtiyaç duydukça her türlü alerji ilacını ve astım spreylerini kullanabilirsin dedi doktorum. Bir kere çok kötü oldum acilde hava verdiler. Orda da nöbetci göğüs doktoru geldi çok zorlanırsan evde ventolin al arada dedi. Ben evde sıkıştıkça ventolin alıyorum. Kadın doğumculara astım diyince korkuyorlar aman aman ilacını kullan diye. Oksijenini düşmesi çok tehlikeli bebek için
Asilinannesi16 Umutlu_anne_ Bende gebelik öncesinde de vardi gebelikte başlarda hiçbir sorun yoktu simdi 35+3 üz gercekten durduk yere bile nefesim kesiliyor son 2 3 haftadir çok zorlaniyorum doktorum ilacımı kullanmaya devam etmemde bir sakınca olmadığını söyledi her tikanmada ventolin kullanıyorum balkona çıkıyorum sakin bir sekilde güzel şeyler düşünüp bebegimle ilgili hayal kurup derin nefes aliyorum bu beni oldukça rahatlatıyor zaten baska çare çözüm De yok 🤷🏼♀ sizde bu sekilde bi deneyin isterseniz belki sizdede işe yarar mutlu olurum 😊🙏🏻
Umutlu_anne_ Aselyusra Evet canım gerçekten çok kötü bisey.Bende nefessiz kalıp en son gittiğimde ventolin verdiler .Suan tam geçmedi ama azaldı şükür.