Dmttthemum Sizce nasıl bir isim ? Bazıları beğenmiyor. Sizin tanıdığınız Aysimalar var mı? Nasıl oluyorlar? Benim etrafımda hiç yok. Bir de telaffuzu zor mu sizce?
Rumeysa6115 Dmttthemum benimde kızım olacak adı aysima. İsminin anlamı çok güzel besini beğenmiyorlar ayrıca telaffuzu hiçte zor degil. Herkesin dediğine kulak vermeyin bence 🥰
Aysenur222 Dmttthemum ay yiyenimin adı allahım cok güzel bir isim ve kimsede yok yiyenimide bi gör adı gbi kar beyazı ay yüzlü bembeyaz tenli bir kız benimde kızım oluyor yiyenim olmasa bende koyardım bende alya koycam kesinlikle koy derim saçma sapan lina liya lila koyuyolar o isimlerden daha güzel
Rumeysa6115 Dmttthemum bende çok zorlanmıştım aysimayı duydum baktim isminin anlamı ay gibi parlak yüzlü demek benim ismimizde anlamı o. Çok icime sindi o yüzden. Herkesin koyduğu isimleri sevmiyorum ben. Ama umarım içinize sinen isim bulursunuz 🥰
CaglaCan523 Benimde yiğenimin adı gerçekten ay yüzlü bir kız çocuğu Allah uzun ömürler versin. İki ismi var Aysima Ada. Bende 7 haftalık hamileyim henüz bulamadım bende fikirlere açığım 😊🥰
Dmttthemum CaglaCan523 maşallah 🧿 Allah bahtını da açık etsin. Ben Melisa ismini de beğeniyorum düşünürseniz çakraları da çok açıkmış fakat anlamları çok iyi değil rahibe adıymış
Dmttthemum CaglaCan523 güneş çok güzel 🥰Benim Hanzade isimli öğrencim var çok hanımefendi ve çalışkan 🥰
nur34_ Dmttthemum valla hicte zor degil telaffuzu cokta guzel bi isim kuzum senle esin begendikten sonra baskalarinin begenisini onemsemyn