1sumeyye1 Selamm kızlar bebeğin sağda ve solda oluşundan cinsiyet yorumlaması yapiyosunuz ya hani anatomik olarak mi sağ sol düşüneceğiz yoksa USG kağıdına göre mi sağ sol.. bir de fasulyeye benziyorsa erkek demişti birisi bebek mi fasulyeye benzerse yoksa kese mi 🌼
Allahkahretmesin1 1sumeyye1 doktorunuz söyler zaten sağda veya solda olduğunu benimki sağdaydı erkek cinsiyetimiz
cicek52 1sumeyye1 alakası yok. İlk bebeğim kız kese sağdaydı. (Hatta Dr de buna dayanarak %90erkek demişti. Sonradan yanıldıgı ortaya çıktı.) Şuanki gebeliğimde kese solda cinsiyeti henüz belli değil.
1sumeyye1 minikmucizemmmmmm Hayırlı olsunnn ya benim merak ettiğim USG kağıdında bakınca sağ sol mu yoksa anatomik duruşa göre düşününce mi
minikmucizemmmmmm Aysegul_3838 15 haftalıkken öğrendim çünkü. Şu an 5 buçuk aylık olduk💖 ama ben zaten hep sağda hissetmiştim içimden hep erkek geçiyordu
minikmucizemmmmmm Aysegul_3838 evet doktor söyledi. Sağ sol cinsiyet belirlemesi için hurafedir belki ama ben hep sağda hissettim, sağ tarafımda şişlik oluyordu burda yazılanlara istinaden erkek demedim öyle hissettim 😃
Aysegul_3838 minikmucizemmmmmm anladım cnm benimde iki oğlum var 3.ye hamileyim 9 +5 günlük olduk gittiğim de bir sorayım bakalım devlete gidiyorum ama pek söylemezler gibime geliyor
Guler29 6 yasinda ogluma var ,ona hamile oldugumda sagda kese…simdi 16 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek ama solda ,,sag sol mevzusu dogru diyil cinsiyet anne babadan olusan bir xromosomdur