blacklove Meraba kızlar 25 haftalik hamileyim ve ilaç kullanamıyorum hicbir şekilde ne yaptıysam olmuyor kilo kilo meyve yiyorum doktorum başlarda kızıyordu amaa artik oda ses etmiyor icemedigimi anlayınca cok vicdan azabı cekiyorum bisey olucak diye 😢
Esraaaaaaaaa blacklove bişeyle al o zaman tatlıyla yada meyveyle tadını almazsan geri çıkartmazsın belki
Albatros3501 blacklove ilaçtan kaynaklanıyo olabilir mi daha kolay içimli muadillerini denesen bide? Belki faydalı olur
Naz1905 blacklove ilk gebeligmde bende öleydim hiç içmedm desem yeridir ama bunda içebliyorum anlamdm valla🤷🏻♀️
blacklove deletedmom321 vitamin demir magnezyum bunları kullanmam gerek ama ben içemiyorum yani çıkarıyorum hemen gebelikten öncede böyle oluyordu simdide vicdan yapıyorum
deletedmom321 blacklove besinlerle alabilyorsanız şart değil canım ilaç kullanmak. Değerlerinize baktılar mı nasıl çıktı
blacklove Deletedmom328 canim inan zorluyorum kendimi ama yok olmuyor yani ne yaptıysam olmuyor pskolojik sanırım bebeğimin kilosu iyi her saat meyve yiyorum ama korkuyorum bisey olucak diye içemiyorum bir türlü
blacklove Esraaaaaaaaa canım pskolojik galiba benimkisi artik olmadi vitamin şurubu ısticem doktordan olmuyo yani içemiyorum
Esraaaaaaaaa blacklove bende şurup içemem 😅 ama dengeli ve güzel besleniyorsan vitamine gerek yok kafana takma bu kadar
blacklove Esraaaaaaaaa düzenli besleniyorum kuzum 😘 doktorda sadece buna dikkat et diyor ama demir ilacı cok önemli bir ilaç onu da içemiyorum kzuum 😂 valla annelik gerçekten çok zormuş 🤦♀️
blacklove deletedmom321 değerlerim iyi canim cok şükür ama iste bebek büyüdükçe yeterli olur mu benim yediklerim bilmiyorum
blacklove Albatros3501 yok kuzum devletin verdiği ilacı kullandım megadyn diye içemedim sonra doktor reçetesiz bir ilaç yazdı ücretli onuda aldim onuda içemiyorum nomesis yı adi
Albatros3501 blacklove anladım canm. Ben imom omega kullanıyorum da içimi kolay tatsız yani onun için sordum acaba ilaçtan mı diye.
Naz1905 blacklove bi sıkıntı olmadı ama canm hep halsizdm demir ilaçlarını kullanmadgmdan içebliosan demr ilacını içmeye çalış bbbek seni emio kemirio çnki🙃 şimdi bundada bldgn ilaç kolik oldum hepsni içiorum tksnmedm yani
Aybukealtintas blacklove vicdan azabı cekmene gerek yok canım, bebegin zaten senin depolarından besleniyor, takviye almaman seni vitaminsiz bırakır sadece