Muhasebeci Betusm canım ben 5 gün sonra yapacağım inşallah Gaziosmanpaşa medicalpark ta genel anestezili sezaryen 3250 dediler epidural ya da spinal 3800 dediler... normali bilmiyorum 😔😔😔
Bebebebe Betusm Muhasebeci Ozlemaki Hanımlar göztepe medical parkı düşünüyordum. Oradaki fiyatları bilen var mı ?
Betusm Muhasebeci yaa Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah benim daha erken ama benimde aklım hep sezeryan da
Betusm Ozlemaki pahalı bir hastane evet inşallah ben oraya gidicm İstanbul fatihte oturuyorum hem yakın hemde doktoru varmıs bayan çok tavsiye ediyorlar
Muhasebeci Betusm ben dr dam dolayı tercih ettim o hastaneyi çok memnunum dr umdan... Amin canım hepimize inşallah ☺️☺️☺️
Aysenurtsr Betusm ben de fatihte oturuyorum, kuzenim orada hemsireydi o sormustu 3500 civari normal 4bin uzeride sezeryan demislerdi sanirim yazin, suan tam olarak bilmiyorum. 3 ay oldu dogum yapali, ben medipolde yaptim:) aysegul hanim mi doktor?
Aylin3509 Betusm bende ilk oğlumu orda Fatih Medical Park'ta doğurdum 4 sene önce..doktorum Esra Çebi idi çooook memnun kalmıştık harika bir doktor tavsiye ederim . .şimdi yine hamileyim ama tayin sebebiyle İzmire geldik maalesef oraya gidemiyorum
Betusm Muhasebeci aminn inşallah hayırlısıyla 🙏🏻 Ben başka özele gittim hic memnun kalmadım bayan doktordu hiç umursamaz tavırları falan hiç hoş değil
Ozlemaki Benim sigortam yok yurtdışından doğum için geldim normal 4500 sezeryan 5500 dediler b8r ay sonra 5750 dediler aslında o da benim için çok değildi bu arada muayene için 300 aldilar 36.haftam artık her hafta gel dedi nst ye gir bakalım dedi tm dedim nst 500 dedi ona da tm dedim zaten son 4 haftam 2 bin az ya da fazla benim için problem yok diye düşündüm açıkçası, pazartesi kontrole gittim geçen hafta herşey mükemmeldi 5 gün geçti ne kadar kötü şey varsa söyledi doktor Suyu çok azalmış bu çok tehlikeliymis, akciğerleri gelişmemiş, hiç kilo almamış, catim darmış %90 sezeryan olacak dedi hergün nst ye gireceksin sonra bana uğrayacaksın kontrol altında tutmalıyım seni, ınşallah herşey iyi olursa 40.hafta da sezeryan yaparız dedi resmen soyguncu hırsızlar o verdiğim para da hepsinin gözüne dizine dursun Allah sorsun hesabını yedirmesin ınşallah. Ha bu arada 4 iğne yazdım mutlaka bugün yaptır yaptırmadan burdan çıkma dedi iğnelerin fiyatını yazmıyorum bile. Tabi salya sümük ağlayarak çıktım bebeğimi kaybettim sandım, hemen başka hastaneye gittim 70 tl muayene 30 da nst ye verdim orası da özeldi, doktor hanım sağolsun çok ilgilendi evet suyu birazcık azalmış ama bu çok normal 36.haftada olabilir zaten dedi haftada bir bakalım daha da azalırsa sezeryan olacak azalmazsa normal yapabilirsin dedi, kilosu 2600 olsa çok iyi olurdu ama çok eksik değil 2520 sadece 3 4 gün geriden geliyor biraz vitamin içersin arayı kapatır dedi. Gerizekalı hırsızlara bir daha asla gitmem bedava deseler bile yemin ederim gitmem
Kelebek1 Ozlemaki daha sonrasında sizi istediğinde kontrol sürecine girmiyor mu o zaman ücret ödememeniz lazım 10 gün süresince ama gerçekten özel hastaneler maalesef öyle
essyagiz Ozlemaki Gerçekten 500₺ nst nedir? Biz sigortalı 65₺ veriyoruz gaziosmanpaşa şubesinde. 500₺ ye çok şaşırdım🙄 Gerçekten soygunculuk, keşke hasta ilişkilerine şikayet etseydiniz.
Ozlemaki Betusm gebze medikal amanullah bey e. Üstelik herkes o kadar memnunki o doktordan düşün 7 8 bin önemli değil dedim ona gittim 4 hafta var daha 40 a hergün nst ne demek hemde sordum hergün 500 verecekmiyim tâbi mutlaka girmelisin durumunu görmem lazım bebek susuz yaşamaz falan neler dedi
Ozlemaki Betusm valla çok ıyiyim iki üç saatte bir sanci giriyor ama çok hafif yine de yarında gidip suyuna baktirayim riske atamam iyi dediler ama içim rahat etsin ,bu arada medikalde hareketleri yavaş dedi yemin ederim yarışma olsa benim kızım kazanır gece gündüz uyutmuyor çok hareketli maşallah
Ozlemaki Kelebek1 kontrol için ücret almamış öyle dedi alsaydı 300 de ona verecektim nst kontrol e dâhil değilmiş benim tek hatam nst ne demek bilmeden araştırmadan gittim başka yerde 30 lira olduğunu bilseydim vallahi o 500 u asla vermezdim cahilligime geldi kursaklarında kalsın
Ozlemaki Bu arada yunanistandaki doktoruma gönderdim herşeyi herşey mükemmmel görünüyor bu arada biraz dinlen yürüyüş yap ama yavaş ol ağır iş yapma bebek doğum pozisyonuna girmiş onu yerinden oynatmayalim dedi, iğneler içinde bu 4 iğne çok önemli ama seninle ya da akciğerleri ile alakası yok erken doğum riski olan 20.haftalarındaki hamilelere yapıyoruz senin zaten erken doğum riskin bitmiş 37 te giriyorsun dedi hem ikinci gittiğim doktor hem yunanistandaki doktorum
Ozlemaki essyagiz fatura istedim vermediler e fatura olduğu için geç çıkıyormuş 4 5 gün sonra isteyin falan diye oyaladılar