Yeshll Arkadaşlar merhaba tüp bebekle hamile kaldım ilaçlardan mı bilmiyorum ama daha 5 haftalık hamileyim ve 3 kilo aldım çok korkuyorum önüne geçememekten aşırı da beslenmiyorum ekmek neredeyse hiç yemiyorum sizlerde durum nedir
Tugceee95 Yeshll 19+4 m hamilelgmn basından beri okdr ıstah artısım var ki hala aynı dıyumsuzum resmen🙈 ama 40 kılyla hamıle kaldım en son 4 kılo almıstm suan durum ne blmıyorum zayıf oldugm ıcın kıloyu problem yapmıyorm doktorumda yapmıyor🙈🤪
Tiiffany Yeshll ow cok hızlı olmus. İlaç kullanmaya devam ediyorsanız halen belki ondan olabilir. Ekmeği tamamen kesin en iyisi aksamda acıkırsanız hafif seyler yiyin ama bebek kg alsın falan diye sımdıden ugrasmayin daha cok erken cunku
Tiiffany Yeshll yani 5.6 aya kadar alcagımız kg nerdeyse bize kalıyor. Bebek ondan snr kg alıyor. Tabi her gebelik bir olmuyor bazısında iştah artısı cok olur bazısında az. 18 haftaya kdr 3 kg almıstım sımdı 24 haftadayım toplamda 6 kg aldim Ama yne fazla bence
Yeshll Çok kafama takıyorum bnde 50 kilo ile hamile kaldım 47 den yukarıyı göremiyordum hiç tedavilerden 50 ye çıkmıştım şimdi 53 oldum diyetisyen eşliğinde devam etsem mi diye baya düşündüm ama zayıf olduğum için de insanlar dalga geçer mi ki diyorum