senoski Yani 5.aydan sonra kaç kilo almalıyız? Doktor ayda 1,5 kilo dedi ama benim için imkansız çünkü çok hızlı kilo alan bir yapım var.
1Gunes senoski 25.haftadan sonra hızlı kilo aldım bende 37+5 im ve bu vakte kadar 12 kilo aldım. Sanırım doğurana kadar daha da alicam.
Tiiffany senoski Valla açsam yiyorum. İnsan açken tutamıyor kendini. 2.gebeliğimde deli gibi yiyordum cok kg almıstım Ama bu gebeliğmde hiç acıkmıyorum hiç canım bişey istemiyorum 6 kg aldım bende 24 haft
Baloglum93 senoski 6. Ay sonuna kadar kilo almadım ondan sonra bı kilo almaya başladım ki şuan fok balığı gibiyim 😂
Nursl7 @senoski benim şuan 34. Haftam ama son 3 aydır kilom aynı 70 le hamile kaldım şuan 72.550 im bebeğin kilosu da 2164 gram dedi doktor ama bilmiyorum
Snstr 54 ile hamile kaldım 64 oldum 28+4 te doktorum çok kilo almışssın dedi:/ şeker yüklemesi istedi.
Tiiffany 1Gunes korkma canım her 2 gebelikte ayrı ayrı 30 kg aldım biri 9 ay dgeri 6 ayda verdım rejim yapmadan sezeryan ustelık. 12 kg nedir gözünü seviim çerezz çerezz 🤣
1Gunes Tiiffany ay hadi inşallah saglicakla kavusalim bebislerimize benim ilk bebeğim açıkçası daha doğmadan çok stresleyim bu stres ile eriririm kesin.
yinehamile senoski ilk hamileliğim de 25 26. Haftalara kadar hiç kilo almadım, sonrasında da doğuma kadar 10 kilo aldım. 30′dan sonra daha hızlı alınıyor ve insan nasıl aldığını hiç fark etmiyor.