Cekuli Yagmur1991 bence sete hiç gerek yok canım ben havlu bile almadım havlu kesiyor diye müslin bezle kurulayacağım havlu hediye geldi ama bezin üstüne sararım kullansamda
Maviii Yagmur1991 almadım gereklide değildir ama şapkalılar oluyor bir tane onlardan alabilirsin canım🤗
Ayferfeneer Yagmur1991 cartersin havlusunu almıştım muslini içine serip öyle kuruluyodum çok kullanışlı oluyodu hatta biraz büyüyünce bide yaza gelince havlu fazla geliyo sadece muslin yetiyo. Şimdi 15 aylık ve bornoza geçtik havalar soğuyunca
Selim_Alparslan Cekuli bende aldım bornoz seti ama eşim geri verdirtti çünkü gerçekten çok sertti kumaşı civilden almıştım 🤷🏼♀️ Yumuşak tekli havlulardan alacağım
Brvntncy Bornoz seti aldm ben çok gzel duruyodu dayanamadm 🤗 bornoz havlu terlik bide kese vardı içnde ☺️
minikmucizemaras Yagmur1991 ben tekli sapkalilardan aldim ama bornoz seti annemden hediye geldi cok tatlilar kesesi terligi herseyi var😍
DilekY35 Yagmur1991 bende bornoz seti aldım bornoz, havlu, kese, terlik tam set çok güzel daha avantajlı bence ayrı ayrı almaktansa 😊
ebru23 Yagmur1991 sanmiorum yeni dogan icin sart mi ama bi tek bornoz alabilirsin :) ben tulbentle kurulicam eski usul :)
desagr Yagmur1991 En güzeli müslin bez, onun üzerine de havlu sararsın canım miss gibi olur. Bebişin cildini tahriş etmeye gerek yok
Aliceindunyasi Yagmur1991 ilk etapta havlu yeteli bornoz ileride kullanılcak bişey ama bi mağazada indirim vardı ben o yüzden bornozlu bi set aldım
haceryasar Yagmur1991 gerekli değil aslında. Başlıklı havlu yeticektir. Ama insan dayanamıyoki alıyo benim aldığım bornozu 3 yaşına kadar bile kullanır insan heves ediyo :)