Eslemece İyi geceler arkadaşlar 23+6 yim yarın randevum var şeker yüklemesi yaparlarmı sizce ?? Yoksa gün mü verirler ???
ElifAbr Eslemece ben 25.haftama girdim 26.haftamda şeker yüklemesi yapacak doktorum kendini gün verdi. Senin de öyle olur doktorun sana gün verir, 23 erken olabilir.
Maviii Eslemece 24. haftada yaptılar canım, normal randevumuzda yapıldı ✅ önceden söylenmedi yapacağız diye. tabi ben devlet hastanesine gidiyorum. özelde belirtirler mi bir fikrim yok canım
Tugbakalenci Eslemece önemli olan doktorunuzun yaptırıp yaptırmaması , ben 24 haftalıkken doktorum yapmadı açlık tokluk baktı . Sonra 27. Haftada bebek iri olunca yaptırdı . Doktorunuz kaç mg içeceğinizi söylüyor ona göre sağlık ocağında yapıyorlar
ElifAbr Maviii ben de devlete gidiyorum canım ama doktorum haftalar öncesinden gün verdi aç gel dedi özellikle
ElifAbr Maviii ilk aç karnıma sonra da tok karnıma yapicak herhalde bilmiyorum randevu tarihinde öğreneceğim artık. Şekerden şüphem vardi zaten yaptirmak işime gelicek. Olmayan bi şey var çıkmaz herhalde ne düşünüyorsun bu konuda? Sence şekerim yoksa bile var cikma ihtimali olabilir mi?
Maviii Ebalp açta yapılıyor ama benimkini doktorum tok yaptı canım. eğer şeker çıksaydı bu sefer aç gel diyeceklerdi
Kubracls 23 haftada yaptı doktorum benimde bir önceki gün aç ve susuz oruçlu gibi gel dedi ve yapıldı sonucum da temiz çıktı çok şükür
minik23_ Eslemece bir sonraki randevunda yaparlar gün verirler. Bebeğim biraz iri olduğu için yaptırmayı önerdi doktorum.25+2 de yapıldı bnm önce aç olarak kan alıyorlar 50 mglık glikoz içiyorsun 1 saat sonra birdaha kan alıyorlar. Şükür bir problem çıkmadı 🙏
Albatros3501 Eslemece ben yarın yaptırıcam 24+4 olduk yani. Ama doktorum yükleme yaptırmıyomuş açlık tokluk olarak bakcağını söyledi.