suleeeeeeeee Afyonda olan biri lazım bana yaa . Acayip kaymaklı afyon lokumu yiyesim var 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ rica edicem varsa eger birine aldırıcam
Dnoby suleeeeeeeee Lokum atölyesi, öztaylan lokum, altınay şekerleme buralarla iletişime geçebilirsin kargo yapan vardır illa ki ben Almanya’dayım Afyonda olsam gönderirdim sana😘 kargolama havale yapma yöntemiyle yardımcı olacaklardır inanıyorum ki
Minnakelifim suleeeeeeeee funda lokum var maytahan funda şekerleme diye internette yazın whatsap numarasından sipariş girin veya numaralardan arayın ertesi gün ulasiypr hemen. Ben sürekli sipariş ediyorum. Afyonluyum. Favorim kaymaklı lokum. 🥰
ilzannliy suleeeeeeeee bolvadin’de gönbeler lokum var soğuk kargo yapıyorlar instagramdan bir iletişime geç canım istersen. Eşimin memleketi gelip gittik sıra alışveriş yaparız bilindik bi yer.
suleeeeeeeee Minnakelifim ahh o kaymaklı lokum vurdu zaten aklımaa hic canı birsey cekmeyen biriyim hamileliktee son ayımda nerden geldi aklıma bilinmez
Dnoby suleeeeeeeee Hadi gözünüz aydın😀😊 canınız istiyorken eliniz varıyorken yiyin bende aşerdimde bulamadım buralarda aşerdiklerimi 🙄😀