AzraFarah Arkadaşlar bebeklerinizin adını ne koydunuz ve nasıllar merak ediyorum,hem isimlerini hemde bir iki kelimeyle huyunu, davranışlarını yazabilir misiniz
Tiiffany AzraFarah İlki Enes. Muhammed cok istiyordum aslında ama soyadımız ckkk uzun diye şahabesinin ismini verdim. Enes akıllı zeki cocuk ama yaramaz 2 dk yerinde durmaz onun harici anlayıslı merhametlidir yaş 12. Etrafta Adaşlara denk gelince bizede soruyorlar. Bizimki çok yaramaz sizinki nasıl diye. Diğeri Mert. O daha ufak 20 aylık adı gibi olur inşallah. Yasının getirdiği su an pek hareketli oda ama doğduğundan bu yana cok gülen bir bebek ve cocuk. Ben hayatımda hiç bu kdr gülen cocuk gormedım acıkcası Bakalım diger oglana Ayaz ismini düşünüyoruz. Erkek ismi konusunda tükendim gerçekten
Hayriye1234 AzraFarah Emir Kaan kolay bi çocuk. Ama çok ilgi bekliyor. Anneye de babaya da çok düşkün. 4 yaşında öğretmenleri tarafından sevilen bir çocuk
ikibebeliannee AzraFarah doruk ahlas , daha 1.5 yaşında. Çok uyumlu çok güleç bi bebek ammmaaa adı gibi doruklarda yaşıyor herşeyi diş çıkarmanın da atağın da hakkını veriyor 😂
1erkekkannesiiii AzraFarah Kartal Kayra 👼🏻 agresif sinirli çok ağlamıyor ama açsa meme iki saniyede ağzında olcak altı da hep temiz olcak titiz 😂😂
Kalbiimde2can Oglum 6 yasinda ve adi Atakan💙 Cok zeki merhametli paylasimci ögretmenleride hep övgüyle bahseder 🧿 Bi taraftanda duygusal ve alingan oda burcundan dolayi olduguna inaniyorum (yengec)🙈😅