Edafmo flammingo bende erken doğum yaptım ve pompayla sağım yapıyorum hep😔 benim göğsüm kuru çatlak yara değil ama ıslak ve nemli, derisi ip gibi uzayarak soyuluyor 🥺 bir bakayım buna. Eczaneden alıyoruz değil mi
flammingo Edafmo evet eczaneden alınıyor .bebeğiniz kaç haftalık dogdu ,şu an ne kada roldu durumu nasıl acaba
Sibeldl12 Edafmo tam hatırlamıyorum benimki ıslak mıydı yoksa kuru çatlakmıydı. 3,5 sene geçti üzerinden ama çok hızlı şekilde geçirdiğini çok net hatırlıyorum. Denemekte fayda var bence
Derya034 Edafmo Canım benim ayva çekirdeğini al bir bardak içine koy 2tatlıkaşıgı sukoy krem kıvamına gelince sür bire bir her emzirmeden sonra kullan
Edafmo Derya034 dün akşam yaptım onu bugün süreceğim. Peki sürdükten sonra herhangi bişey koyuyor musunuz göğsünüze? Göğüs pedi, kalkanı vsvs.. benim yaralarım ıslak olduğu için çamaşırına yapışıyor jeli sürünce yapışır mı yine
Derya034 Edafmo Hiç birsey koyma canım hem bebeğede zararı yok bol giyin atlet ve iç çamaşırı takma geçiçek
Edafmo flammingo 35+4 te doğdu. Bugün anne bebek odasına geçiyoruz şükürler olsun. 10 gün kaldı küvözde yarına bir aksilik olmazsa taburcuyuz inşallah bugün tam 37+0 haftalık oldu