ABCD0 Hanımlar çok araştırdım ama aklıma yatan güzel bir deterjan bulamadım temiz içerikli zaten yumuşatıcı kullanmayacam , beyaz sabunu rendeleyip kullandım böyle yapan var mı fikirlerinizi alabilir miyim
Hllty ABCD0 ben Dalin sıvı aldım ama sıvı detarjan kullanmaya hiç alışık değilim toz bulursam toz alıcam
Isik22 ABCD0 ben siveno kullandım kısa programda düşük derecede yıkadım hepsi tertemiz oldu ve koku deterjan kalıntısı kalmıyor kıyafetlerde
Arobselmar O rende sabunlar makineyi bozuyor diye okumuştum kullanılacaksa da eriterek kullanmak lazımmış Ben uni baby ile kısa program yıkadım hepsini hiçbir koku kalıntı yok sıvı deterjan olduğu için
ABCD0 @“Hllty” Dalinin içeriği temiz değil dediler ondan almadım Dalinin kokusu çok güzel ama temiz olsa onu alacaktım
Aslihantuncer Durunun beyaz sabun tozunu aldim mis gibi hem dogal hemde şokta falanda var ulaşimi kolay
beyzakls ABCD0 ben Uni babynin sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını aldım. Deterjan kokusuz yumuşatıcı da çok hafif kokuyor. Kıyafetlerini yıkadım ve ütüledim. Gayet de memnunum. İkisini bir arada trendyoldan 150 TL’ye almıştım. 😊
bkts ABCD0 beyaz sabunu o sekilde kullanmak makineye zarar veriyormus tam cözünemiyormus o yuzden tıkıyormus oyle soylemislerdi bana😌 Minoris aldim onu kullanacagim ben icerigi temiz organik , yumusaticiya gerek yoktur yaziyor kocaman bakalim gorecegiz 😌
Burcin34 ABCD0 bende dalan ın beyaz sabununu aldım kullandım doğum öncesi yıkadım herşeyi mis gibi oldu sende rendele ya da hazır granül halde al deterjana o kadar para verme