Hemdemmm Nedendir bilmiyorum önceleri çok dikkat ederdim bu haftalarda bı rahatlık geldi herşeyi yiyorum 😁 sizdede var mı
Tiiffany Hemdemmm 3.gebeligim. Ben baştan beri salıyorum. Sadece belli baslı seyleri yemeye cok dikkat kg alması için
SenaUmay Hemdemmm bende 37 den sonra bırakmıştım her istediğimi yedim ama son 3 hafta kilo almadım bebek aldı tuhaf bir şekilde
Seyma65 Hemdemmm bana da bi rahatlama geldi ☺️ bir de bu olaylardan sonra iyixe yemek yeme isteği duydum
Hemdemmm melikedelibas ben ilk zamanlarda çok dikkat ettim sonra şimdi cips filan canım yemeyi çok istiyor yiyorum bende soslu fıstığı çok severdim gebelikten önce ona taktım bu ara tekrar 😁
Hemdemmm Tiiffany bebeğin kilosu iyi demişti doktor ama bilmem ki bakalım ayın 24 ünde çatı muayenesi varmış ona gidicem 😊
melikedelibas @Hemdemmm Valla canım ne isterse yedim tabi zararlı olanları degil midye falan gibi hiç kısmadım ama dogurayım kova kova midye yicem öylr özledim 😁
Mello29 Hemdemmm Ay bende böyleyim hep cok dikkat ettim bebegin suyu fazlaydi bi ara o ara inanilmaz diyet yaptim falan ama simdi 36.haftada saldim zaten dogurucam amann diyorum. 🙈
Betulaa Ben de şu an 33. Haftaya girdim depremden beri saldım dikkat edemiyorum hiç umarım geçen bebeğe sağlıklı gıdalar vermediğimde üzülüyorum bir de kendimde fazla kilo almaktan korkuyorum 🙄