Busece06 kızlar bazıları sezeryanda süt geç geliyor ya da gelmiyor diyen var valla büyük konuşmıyımda normal doğum bana masal gibi geliyo yani çok uzak 😅 ve hamileyken bunun için takviye alan oldumu. Mesela benim arkadasım günde bi tane kuru incir yediği için sütünün çok olduğunu söylüyo
Tiiffany Busece06 Bende böyle düşündürdüm. Aslında süt var yok diye bişey yok. Aslında bu pompa olayida cok yanlıs insanları cok yanıltıyor. İlk gebeliğimde süt geldi 2.gebelikte gelmedi. Daha dogrusu gelmedigini düşündüm pompa ile sagıyordum emzirme danısmanım geldi sağolsun el ile sağım yaparsan daha iyi olur demişti. Gelmeyen süt gelmeye baslamıstı. Basta biraz canınız acıyor ama sonra düzeliyor.incir olayina inanmıyorum şahsen ben sürekli gebelik öncesi ve sonrasıda cok tüketen biriyim bi fayda görmedim sadece kabızlıga iyi geliyor. Süt coğalması için dogumdan sonra tahinli yiyecekler tüketmek lazım özellikle tahnli helva ve tahin pekmeZ hemen etki ediyor. Bol su içmek dinlenmek protein bulgur pilavi. Ve 2.dogumdan snr pompayi çöpe attım. Şimdi 3.gebeyim pompa falan düşünmüyorum. Yine aynı sekilde el ile devam edicem.hepsi sezeryan bu arada
Aysenurozs Busece06 canım bende yeni sezeryan oldum. Bestlak damla al günde 3 kez 20 damla suya damlatıp iç. E bebekten hipp marka süt arttırıcı çay al 2 kez de ondan iç. Ve dut kurusunu kaynat hoşaf yap gün içinde aralıklarla iç ben çok faydasını gördüm
Sena00 Busece06 kuru inciri kaynatıp.ictim ben acayip sütüm oluyordu gerçekten çok işe yarıyor normal doğum yaptım sütüm azalınca hemen onu yaptım çoğaldı
Duyguucnr Busece06 hastaneye sıcak çorba söyle iç bol bol , hurma, bestlak damla, hipp süt artırıcı çay, dut kurusu sezaryen doğum yaptım 20 gün önce, sütüm geldi hemen
Busece06 Tiiffany bilgileriniz tecrübelerinizi yazdığınız için çok teşekkğr ederimm dikkate alıcam ☺️🌸🌸
Busece06 Aysenurozs öyle mi kaydediyorum deniycem mutlaka Allah o zamanları nasip ederse çok sağol 🤓☺️☺️
Aysenurozs Busece06 kesinlikle çok memnun kalırsın denersen cuma günü doğum yapmıştım tecrübe ettim çok şükür sana da şifa olur inşallah
Ebbruc Busece06 sezeryanla sütün geç gelmesinin hiç alakası yok canım. Ben 26 haftalık erken doğum yaptım ve buna rağmen sütüm 2.günün akşamına geldi
Esra2019 Busece06 süt hemen gelmiyor evet ama pes etmemek lazım. Ben elektrikli pombayla sütümü çoğalttım ilk 3 ay sağdımda emzirdimde. Şimdi 2. İçin hastaneye götürücem pompayı zaman kaybetmek istemiyorum bu kez çünkü süt gelmeyınce çocuk aç kalıyor ve sarılık oluyor bu sefer öle olmaz inş 🙏🏼
Alifatmaoguzalp Bende böyle formlarda sağolasın biri yazmıştı işlenmemiş inciri hoşaf yapın için sürekli için demisiti annem yaptı ve üzerinde tereyağ kızdırıp içine dökmüştü bizim oralarda hoşafa dökerler çok lezzetli olur sezeryan olmuştum ikinci gün sütlerim dolmuş taşmisti yere akıyordu resmen ama meme ucu yarası olduğu için zor boşaltiyordum şimdi ikinciye hamileyim aynısı yapacağiz ins.yara olmaz meme ucum