Anneperi Tansiyonu ihmal etmeyin 14/9 13 oluyor demiştim kısa sürede tahlil yaptı doktor ürik asit artmış protein takibi vs yatış yaptı gelişme geriliği baslamıs bebekte 30 haftalık çıktı
Enyenianne Anneperi benim de evde 14 9 u düşmüyor kafayı yiycem sürekli ölçüyorum beni de yatırdılar hastanede hiç yukselmedi ama protein sınırda çıktı gelişim geriliği demedi bana da
Sevl Evet tansiyonda gerilik oluyor bende 15|9 da yatış yapmıştım ilaç kullanıyorum hayla 14 lerde of of
26120 Gelişme geriliğini nasıl anladı ultrasondan mı yoksa tahlil sonucu mu bende de var genelde 14/9 larda hep ama hiç gelişme geriliği vs demedi doktorlar
26120 Anneperi benim de hemen düşüyor 20. Haftadan beri böyle ama doktor gidiyorum her ay bi sıkıntı yok diyor 14 9 u geçerse gel dedi ama geçtiği zaman olduysa da ben fark etmedim boy kilo normal şu anda
UmAlya Bende 37+3 haftalık hamileyim. 2 gündür 14-9 çıkıyor ve düşmüyor. Doktor suni sancı verip doğumu gerçekleştirelim dedi. Protein kaçağı yok ama riske atmak istemiyorum dedi :((