Sevimefealp mimikralicesi en büyük oğlum 10 ortanca 3 en küçük doğacak olan 2 hafta sonra aramızda olucak allahım izin verirse tabi
3babymom mimikralicesi bence ikiz gibi buyutursunuz zor olur ama birkaç seneye rahat edersiniz Benim ilk ve ikinci arası 4 yaş İkinci ve üçüncü arasi 6 buçuk yaş Yani şöyle diyim oğlum 10 yaşında İkinci oğlum 7 yaşında Kızım 5 aylık Uzun ara verince rahata alisiliyor zorlanıyor insan ama üst üste de daha zor bence Çocuklarımın arasında hala kiskanclik var Bence en ideali 4 yaş gibi
Surprizzz2022 22 aylık oğlum var 25 haftalık hamileyim 🤭 beraber büyürler dedim rabbimde nasip etti çok şükür 🤲
kitapkurdu mimikralicesi tam 3 yaş olacak Allah izin verirse ama 1 sene daha beklemek istiyordum. Çünkü oğlum daha küçük bana ihtiyacı var. Hala kucak ister ilgi ister sarılıp uyumak ister. Ona kıyamıyorum. Son haftalarım o kadar zor ki iyice ağırlaştım zor hareket ediyorum ve çocuğumla doğru düzgün ilgilenemiyorum
kadertugrul7 mimikralicesi mayista oglum 3 yas diycek 9 haftalik hamileyim hâlâ erken olduğunu düşünüyorum planli bi gebelik değildi çünkü ikinci Miniş oglum haylaz huysuz bı çocuk kardesi olunca iyi gelir sakinleşir inşallah 🤲❤️
03032016 Mustafayigitvebeytugannesi benimde oğlum 5 yaşında 2.kızım 1 yaş 2 aylık Şuan da 28 haftalık hamileyim oda kız 😀baya benziyor isteyerek mi sürpriz mi oldu cinsiyet ne bebişin
Mustafayigitvebeytugannesi 03032016 benim üçü de erkek canım 😅 üçüncü sürpriz 😅😅 seninki isteyerek mi oldu
Canan-_16 mimikralicesi bence çok erken uslu olmasıyla bitmiyor onun sevgiye ihtiyacı var kuzum benim oğlum 4 yaşında yeni hamileyim bağla ya yetmezsem diye korkuyorum oğlunlada ilgilenirsin ama şimdiki gibi asla belki Hamileliğin zor geçer bebeğin kolik olur bunları hesaba kat bence daha çok küçük bence kendinden mahrum etme derim 3 yaş koy en az sanada zor olur iki Çocuğun sorumluluğu çok zor gerçekten
03032016 Mustafayigitvebeytugannesi benim de üçüncü sürpriz bi şekilde geldi oda kız büyük oğlan peşpeşe kız olucak inşallah
Feride9923 mimikralicesi ilk oglum 6yasinda 2ci oglum 4yasindi simdi 30haftalik hamileyim bu kiz insallah
Halimbey mimikralicesi oğlum şu an 18 aylık ben 34. Haftamı bitiriyorum martta doğumum var. Oğlum çok uslu çok uysal bir bebek ama yine zor olacak hissediyorum
Mustafayigitvebeytugannesi 03032016 ayy nasıl güzel iki kız kardeş en çok istediğimdi sana kısmet olmuş 😊
Dolphin16 Ben aralarında hep 3 yaş olsun istedim sonra ev değiştirme iş değiştirme bekle derken oğlum şimdi 6 yaşında bende şimdi düşünüyorum. Benim kardeşimle aramda 10 yaş var iyiki var iyiki olmuş . Bence yaş sorun değil kardeş kardeştir 🥹🥹
Mustafayigitvebeytugannesi Dolphin16 tabikide öyle canım sonucta tek kalmaktan iyidir onlar büyüyünce birbirlerine yandaş olurlar can ciğer olurlar yaşın ne önemi var 🌺