Annisshh Kızlar bugün doktora gittim 33+2 günlük hamileyim bebeğimin kilosu 2033 gr haftasına göre bir hafta geride daha sonradan normal haftasını yakalar mı acaba gelişim geriliği olabilir mi sizin bu haftalarda kilonuz kaçtı. Kaşar Muz sürekli yiyorum onun dışında bebeğime nasıl kilo aldırabilirim doğuma kadar en azından 3 kg olsun istiyorum
Maviii Annisshh kırmızı et, balık, bulgur pilavı bol yeşillik yeşil ve kırmızı mercimek bunları bol bol tüketirsen alır inşallah canım, genetik değilse zayıflığı. ama en çok kırmızı et, yeri geldi kahvaltıda bile yedim. tavsiye ediyorum fark atıyor 😊
Deletedmom434 Annisshh gelişim geriliğini genelde 3 hafta gerilik saptadıklarında söylüyor doktorlar,yeşil mercimek,ıspanak,soda bunlarıda tüketmeyi deneyebilirsiniz ki birden kilo alıyorlar sizde hayret ediyorsunuz o yüzden çok üzmeyin kendinizi derim😊
Faziletttt Annisshh cnm bende o haftada gittiğimde 2.500 kilo dedi iki hafta önde gidiyor demişti günlük yumurta ye çok faydası oluyor ben öyle aman vitaminli şeyler yemedim ne bulursam onu yedim üstüne çok düşersende kilo almıyor 35+1 günlük oldum bugün
KadriyeDerin Annisshh son adet tarihim 9 Mart yani 33+5 haftalığım ama ultrasonda 32+5 görünüyor bu gibi şeylerde son adet tarihi doğru olsa bile geç döllenme sonucu 1-2 hafta pek bir sakınca değil içini ferah tut canım merak etme bana doktorum Doğuma kadar 3 kiloyu bulur aman sağlıklı olsunlarda kiloları varsın 2-2500 olsun 🦋
Kul Bende yeni 32+2 de gittim 2 kilo 42 santim dedi banada çok kilo almış gibi geldi 1 ayda 1 kilo aldı daha aralığın sonuna kadar çok alır mı diye korkuyorum normal doğum istediğim için doktor da çok iri bir bebek olması taraftarı değil kızartma,hamur işi şekerden uzak dur dedi protein ağırlıklı beslen dedi