Feyza4 Mayıs sonu haziran başı gibi olucak muhtemelen dogumum bebegimin şuan sadece iki 5 li hastane çıkışı uzun ve ikişer atleti ,4 patikli altı var neler almalıyım yaz bebegi için fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var🥰
Smyye1B Feyza4 Ben geçen yıl 11 Haziran’da doğum yaptım ilk 15-20 gün uzun giydirdim sonra kısa kollu ve şortlara geçtim zıbın çok lazım oluyor ilk zamanlar çişi kakası kusması derken yetişmiyor muslin battaniyeler iyi oluyor birde penye ve nohut battaniye dense .
Feyza4 Smyye1B sıcaktan dolayı çok süslü püslü şey almak istemiyorum zıbın ve şort tarzı almak istiyorum bende bebek sonuçta terler pişik olur
Smyye1B Feyza4 İlk dönem bile ben bilememisim giydirdiklerim çok gelmiş hep isilik oldu kolları yüzü 🥲 Evde hep zibinla durdu
ErZeynep Benimde haziran başı en fazla ortası gbi doğacak inşallah. Hep kısakol zıbın almışım ve baya almışım yani . hiç uzun yok 5 tane de uzun alırım belki. Aşırı rahatçıyım ben pijama şort penye tarzı şeylere tav oluyorum erkek bebiş 6 aydan aldım süslü sayılabilicek kıyafetleri
Feyza4 ErZeynep yaz bebekleri için takımlar kız bebişim olacağı için süslü püslü kıyafet giydirirmiyim bilmiyorum sıcaktan daralır herhalde