Kayaozge Busra4598 Çok iyi almışsınız bende 33 haftamdayım en son 12 kilo almıştım şuan kaç oldum bilmiyorum tartılmak istemiyorum artık desem yeridir ☺️
Mahsati Busra4598 38+0 haftadayım, 54 kiloyla 68lerdeyim 😬 bebiş en son 3 kiloydu, fazla kilo almasını istemiyorum, normal doğumun kolay olması için, sizin kilonuz çok iyi, eğer normal düşünüyorsanız yediğinize dikkat edin
EdaZehra Busra4598 26. Haftadayım bende şuanlık 3.5 kilo aldım 🙈 bakalım son zamanlarda kilo alacakmıyım
Busra4598 Kayaozge benim iştahım açılmadı hiç nedense ondan almadım sanırım doktor da Boyle devam et salma kendını dedi
Kayaozge Busra4598 Başlar da benim de çok iştahım yoktu ama son zamanlar da çok açıldı o yüzden aldım zaten ama siz gayet iyi almışsınız
civcivin_annesi Fazla kilo almamak için ne yapıyorsunuz kızlar? Ben çok endişeleniyorum çok kilo alirim diye şuan 56 kiloyum 4haftalık hamileyim
Busra4598 civcivin_annesi benim hiç iştahım açılmadı bide ekmek çok tüketmem normalde hamilelikte de onun dışında yumurta yogurt meyve sebze kuru yemiş hergün yiyorum nerdeyse