hvvyldz Kanım 9 a düşmüş kadın dogumum serum takalım daha cabuk yükselir dedii taktıran varmı alerji yan etki falan yapiyo mu korkuyorum
gzmwe hvvyldz ben taktırdım canım hamilelik öncesinde zaten kan değerlerim hep alt sınırdaydı hamile kaldıktan sonrada demir hapı devamlı kullandım sabah akşam kullanmama rağmen her ay kan tahlillerimde düşüyordu en son gittiğimde ferinjet yazdı 2serum şeklinde 1 hafta aralıklarla takıldı çok şükür alerji vs olmadım ama alerji riski var bide ilaçlar biraz pahalıydı
52ebru hvvyldz benim kanımda 8.5 a düşmüş kan ilacı kullandığım halde doktor alerji olur diye taktırmak istemiyo ilk hamileliğimde taktırmıştım alerji olmamstı en sonunda dahiliyeye gidicem o versin diye
hvvyldz gzmwe evet canım pahalıymıs o yüzden rapor cıkarttı bana insallah banada alerji yapmaz alerjii öyküm yok ama yinede korktum
gzmwe hvvyldz rapor bana da yazmıştı 700₺ civarı bir ücret ödedik eczaneye normalde çok daha pahalı adeti 2000₺ biz %10unu ödüyormuşuz bu rapor sayesinde
gzmwe hvvyldz evet zaten serum 30-45dk da bitti serum bittiktem sonra da yarım saat müsaade de bekledim
esmaer Ben talasemi taşıyıcısıyım. Bu yüzden kan değerlerim çok düşük. Kadın Doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Onlarda rapor düzenleyerek iki doz 10gün aralıkla ferrinject taktırdılar. Ve hiç ücret ödemedim. Herhangi bir alerji durumum da olmadı.