karansmom_  Kızlar yumurtlama olmuş mu?
incikupelikiz karansmom_ olur heralde canım bir gün arayla öneriyolarlar genelde zaten. Yarın çatlama olmazsa yine iki gün üst üste değerlendirirsiniz çatlama gününü mutlaka değerlendirin
Betbet98 karansmom_ ikiside aynı koyulukte canım pik sanırım, bugün değerlendirme şansın varsa değerlendir. Yarında yap bakalım kesin belli eder kendini belki daha koyulaşır
karansmom_ incikupelikiz çatlama olurda nasip olursa değerlendiririz ama bugünü es geçerim yüksek ihtimal 🙏
incikupelikiz Duru_10 ben tüketmiyorum canım ama avakadonun yumurtlama için faydalı olduğunu okumuştum birde burda çatlama olmasını kolaylaştırmak için havuç yemeyi önerenleri gördüm
Duru_10 karansmom_ ayni gun yumurtlama olmus canim insallah ayni günlerde hayirli haberide aliriz 🤲🏻 bende internetten baktim iliski oncesi kahve iciyomuslar sperm hizli oluyomus 😀
karansmom_ Duru_10 yaaa ikimizde güzel haberler alırız inşAllah Allahın izniyle 🙏🙏🤲 eşim enerji içeceği ve çikolata yiyor 🫢
karansmom_ arirangg peki, 3 gündür ilişkiye giriyorum bugün girmesem yarın girsem sorun olur mu acaba?
Duru_10 karansmom_ 3 gündür giriyorsan bugun ara ver canim hem sperm dinlensin birikme olsun asil onemli olan cizgi siliklesmeye baslayinca iki uc gun ustuste olmasiymis