Minikyildizim motherlion01 evet ta kendisi 20. Hafta gibi şuan 31 haftalığız gümbür gümbür maşallah 🧿
Allahkahretmesin1 motherlion01 onları hissetmeye başladıysan 1-2 haftaya daha da netleşiyor ben şu an vurduğunu falan hissediyorum yani
atlasinannesi_ İlk 16. Haftada günde bir defa hissediyordum hatta çoğu zaman tam net bile değildi 19 dan beri tekmelerini de hissediyorum dışarıdan da belli oluyor ama babası fark edemiyor 🤭 20+5 olduk
motherlion01 atlasinannesi_ ben bu kıpırdamaları hissedince bile kendi kendime bi hoş olup gülümsüyorum o anları düşünemiyorum Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah 🙏🏻 🥹
Aysecan0335 19 da net hissettim şimdi 21 iz daha güçlü ilk günlere göre hareketleri ve daha sıklaştı 🥰
Allahkahretmesin1 Aysecan0335 ya bir de ilk hissetmeye başladığınız zaman her gün hissediyor muydunuz pazartesi günü kıpır kıpırdı 2 gündür hissetmiyorum
NURVaqif 18+3 bir kaç gündür kalp atışı gibi çok küçük hissler oluyor acaba bebekmi bende bilmedim ilk gebelik biraz kiloda var 🥰
motherlion01 NURVaqif bebektir bebek karnınıza dikkatli baktığınızda görüyorsunuz zaten kalp gibi pıt pıt atıyor 🥹
Aysecan0335 Allahkahretmesin1 hayır benimde aynı dediğiniz gibi oldu daha yeni her güne döndü ama hissetmezsem bile korkmamaya çalışıcam çünkü normal diyorlar her gün hareket etmemesine bu haftalarda