Alimenur Acemianne28 kesinlikle Mete Bertizlioğlu nu öneririm bende başından beri onda takipliyim çok memenunum her detayını anlatıyo hee gittiğimde kalp atışını da dinlettiriyo
Alimenur Acemianne28 almak istersen şuanda randevu açıkmış 28inden itibaren açılmış bak mutlaka al bence
Alimenur Acemianne28 ya belli zamanlarda açılıyo 28inde 1inde ve 2 sinde vardı almak istersen ama bidahaki ay alayım dersen takip etmen gerekiyo genelde mhrs de çok hızlı bitiyo
mervee67 Bende kesinlikle mete bertizlioğlu nu öneriyorum, 9 ay boyunca her ay gittim ameliyatımıda ona oldum allah razı olsun hiç bir sıkıntı yaşamadım
Alimenur Acemianne28 hah iyi olmuş bak emin ol çok memnun kalcaksın doktordan gelince yaz banada mutlaka
Emelyetik Benimde kesinllikle tavsiye edeceğim doktor Mete bertizlioglu çok iyi doktor çok ilgili memnun kalacaksınız Allah’ın izniyle
happymuti Acemianne28 ben ilk gebeliğimde kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum ve 1 kez muayeneye gittim ama tahlillerde çok temkinli yaklaşıyor ve memnun hastası çok devlette bulabileceğin en iyi doktor diyebilirim op. dr