Mckeymouse Arkadaşlar sivilce yapmayan önerebileceginiz nemlendirici var mı yüzüm çok kuruyor nemlendirici sürünce de sivilce doluyor
ilaydaa61 Mckeymouse madetol hamileler kullanabiliyor içeriği temiz birde dp marka panthenol içeren uyku maskesi var yurt dışından geliyor trendyolda stok açılıyor bazen bende kuruluğa bağlı egzama var bunlar iyi geliyor
susis Mckeymouse cream co. nun nemlendiricisini kullanıyorum memnunum. Ondan önce de Missha’nın hamamelis cream kullanıyordum. Ondan da çok memnundum, bir ara tükenmişti o yüzden değiştirmiştim ama şu an var trendyolda. İkisini de hamileler kullanabilir.
Baymehal ilaydaa61 doktor jrem verdi lakin kuru olmasın dedi zeytin yağı vs kullan dedi ama emmez gibi vücudu vazelinde kullan dedi ama o da leke bırakır diye kullanmadım dediklerin eczanede satılıyor mu
ilaydaa61 Baymehal bence bunları kullanmayın bebek ciltleri çok hassas alerji yapabilirsiniz hele ki vazelin hiç olmaz eczanede bulabilirsiniz bunları fiyat performans olarakta iyi
Baymehal ilaydaa61 ya bide doktor önerdi düşünün 🤦🏻♀️ benim aklıma dahi yatmadı dediklerinizi isteyeceğim hangisi daha iyi kullandınız mı en kaliteli ve en zararsızı leke izini vs hangisi götürğyor egzamadan kalma kabuklanmalar kaldı sadece yanaklarında 😓