pelinden Syma_07 merhaba 15+3 olduk 😊 doktorumuz 12.haftada erkek demişti sabırsızlıkla tekrar görmeyi bekliyoruz 17.haftada tekrar gelin dedi bakalım 🤍
Deletedmom_69 Bende 18+1 burda bazı arkadaşlar erkek bazısı kız dedi doktor oğlun oluyor dedi ama bir daha kimse cinsiyet göremedi o pipiyi görmeden rahat edemiycem 😂
ErenimBenim Deletedmom_69 ayni ben 12. ve 14.haftada dr çok baktı ama hic göstermiyor kendini sıpa. pazartesi kontrolüm var artik heycanla bekliyoruz ne olacak bakalim 18.haftamizdayken gösterir inşallah
Syma_07 pelinden benimde 13 haftamda erkek dedi canım 17 haftada tekrar gittik yine erkek dediler değişmedi 😌
Deletedmom_69 Syma_07 gözün aydın canım 😂 eşimde gördüğünü söylüyor ama ben kendim görmeden inanmam 😂
Zhrkrc 14+4 olduk 🥰 biz de 13 haftayken heyecanla bekliyorduk cinsiyetini ama öğrenemedik bacaklarını kapattı sürekli. 17de tekrar bekliyor doktorumuz
pelinden kahvesever__ 15+3 olduk biz şimdi sanki benim bulantılarım birazcık hafifledi normalde her sabah kusarım hala ara ara kusuyorum ama azaldı gibi 😊
Hilalmvc Bizde 17+2olduk haftasonu cinsiyetini öğrendik,erkek☺️ bundan sonra hareketleri hissedilir diye okudum ama bizde daha tık yok. 😁hisseden var mı ?
Syma_07 Hilalmvc ben 2 haftadır hissediyorum canım nadir ama 😂 gecen gün döndü mü napti acıttı hatta 😂
Miss5135 Hilalmvc bende 17+2 kız bebiş dedi doktorum😊 baya önceden pır pır gibi oluyordu karnında ama geçen hafta resmen tekme gibi ama hafif tabiki hissettim bu hafta da bir kere oldu 😁