S28- 10+4 11 haftaya doğru giden gebeler, günleriniz nasıl geçiyor ? Belirtileriniz neler. Bende mide ağrısı var. Sürekli gegirme durumu ve yediklerim boğazıma doğru geliyor. Bulantı hafifledi. Kusma da çok az. Zofer kullanıyorum zaten doktorum vermişti.
Basakaltunsoyy S28- 11+1 hamileyim gaz sancım oluyor geceleri ben de uyuyamıyorum zaman zaman kasık bel ağrısı ama çoğu zaman sık acıkma ve yemezsem mide ağrısı
Ginger_ S28- canım reflü olabilir bak sende yağlı baharatlı bişeyler yeme yedikten sonra da hemen uzanma rennie gaviscon doktoruna danışıp kullanabilirsin
Tgcgkhn S28- 10+1 serum aldım midemden dolayı doktorum yazmıştı beslenebilmem için ama çok zor geçiyor 🥹🥹
Avukatanneee Benimde 10+1 mide bulantım hala ara ara oluyor özellikle su içerken ve dil fırçalarken abdest alırken öğürüyorum. Ana genel olarak gaz sancım çok oluyor. Ve de huzurlu uyuyamıyorum birkaç gündür nedenini anlayamıyorum tam olarak ama sürekli uyanıyorum
S28- Ginger_ gaviscon double action verdi. Bu hafta da duruma göre bi ultrason çekeriz dedi. Çünkü bende safra yok evlendikten sonra ameliyattan olmuştum safra kesem alındı. Bu belirtiler ne zaman bitecek bazen gerçekten psikolojim bozuluyor hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor. Hamileliğimden artık keyif almak istiyorum.
Ginger_ S28- 1 2 haftaya kadar biter canım bende de direkt kesilmişti tüm belirtiler bulantı ve uyku hali. Az daha sabret 12. Haftadan sonra rahatlarsın inşallah 🙏 🌸
S28- Ginger_ ilk gebelik bir de. İnsan tecrübesiz olunca böyle oluyor demekki. İnşallah dediğin gibi olur bende bir an önce geçsin istiyorum. Hamileliğimden keyif almak istiyorum