Sedavedoga Bizim ki kız olacakmış çok mutluyuz 💜. Sağolsun kızım hiç üzmüyor beni güzel bir hamilelik geçiriyorum haftaya detaylı var çok heyecanlıyız
busranne96 Sedavedoga 21+4 suyum fazla cıkıyo. Doktorum şeker yüklemeni erken yapmamız lazım dedi. İnsallah düzelir. 🥺
Alimenur Sedavedoga ilk 3 ay zorladı biraz kızım ama şükür şu aralar iyiym iştahım açıldı resmen 21+5teyiz bugün hayırlısıyla bi doğum yaklaşsaydı da kucaklarımıza alsaydık sağlıkla
Daisy0000 Sedavedoga 21+6dan selamlar ,oğlum olacak Allah izin verirse 💙 Çok şükür bulantı kusma vs yok ,bebiş çok üzmüyor şimdilik.. Tetanoz olacaktım sağlık ocağında yokmuş deprem bölgesine yollanmış ,2 hafta sonra da şeker tersti yaptıracağım
Aysecan0335 Benimde çok şükür sıkıntım yok, hoş olsada gıkım çıkmaz yeter ki o iyi olsun modundayım hep , oğlumuz geliyor bizimde 💙🥲
Sedavedoga busranne96 geçmiş olsun canım inşallah düzelir bir sıkıntı çıkmaz 😞 benim ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok inşallah sap salim kucağımıza alırız 💜
Sedavedoga Alimenur inşallah canım 💜 ben yemek istiyorum ama bazen su içmek bile beni davul gibi yapıyor neden anlamıyorum
Alimenur Sedavedoga ay o arada bende de oluyo bzaen aşırı yiyesim geliyo yiyorum karnım çok şişmiyo bazı zamanlarda da nedense su içsem bile nefesimi tam alamayacak duruma geliyorum garip cidden
Sedavedoga Daisy0000 tetenoz bende olamadım depremden önceydi randevum o zaman bile ellerinde yoktu haftaya doktoruma danışcam bakalım. Bizim önğmüzde detaylı ultrason var gidince şeker testini söyler artık bakalım
Naznaz123 Ben ve oğluşum gayet iyiyiz 23 haftalık olduk tetanoz aşısının ilk dozunu oldum ikinci ay sonu şeker yüklemem de var ama kararsızım şeker yüklemesi için
Sedavedoga Naznaz123 bence yaptırmalısınız yani benimde ilk gebeliğim ama okuduğum ve takip ettiğim ne kadar doktor varsa hepsi gerekli olduğunu söylüyor Önceden görüp müdahale etme imkanımız varken neden riske Atalım ki ben yaptıracağım