Merhaba sevgili anneler, bebeğim gün içinde çok kesik kesik uyuyor, sık sık uyanıyor. Bazen rüyasından bazen açlıkla, bazen hıçkırıkla, gazla veya bilmediğim nedenlerle. Geceleri de uyumak bilmiyor. Saat 3,5 - 4′e kadar ağlıyor, gazı oluyor. 23 günlük. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Uyuduğunda zaten sadece memede uyuyor. Çok çaresiz hissediyorum onun ağlamaları karşısında. Önerisi olan var mı? Ne yapabilirim?

Rosense ben kızıma gaz için acı elma yağ kullandım etkisini gördüm. Onun dışında buziki orhan var youtube da kolik müziği ağlama krizine girince onunla sakinliyodu. Birde banyosunu akşam yaptırmayı denemiştim daha rahat ve uzun uyusun diye. Ayrıca çok az anasonla rezene de veriyodum. Bunlar sayesinde bi nebze rahatlıyorduk. Şimdi 3,5 aylık olduk şükür alıştık düzene girdi bazı şeyleri 🫶🏻 darısı sizin başınıza

Rosense Canım uyuduktan sonra gazını çıkarıyor musun alttan üstten gazını çıkarmadan yatırma. Eğer memede uyuyorsa omzuna yatır ayaklarını popoya doğru topla orda poposunu sırtını tıpışla sıvazla bir yarım saat uyumaya devam etsin orda sen masaj yaptıkça rahatlar daha uzun süre uyur. Birde bir rutin oluşturursan daha çok düzene girer. Bizim sıramız mesela önce altına bakarım sonra emziririm sonra gaz çıkarırım sana tavsiye ettiğim şekilde yan yatırırım her emdiğinde diğer tarafa geceleri yan gündüzleri reflü yatağında düz yatırırım

Rosense beyaz gürültü aç yotuebeden bizde çok işe yaramıştı

Azra41 bizde etkili olmadı, denemiştim ama teşekkür ederim.

Bguzeel acı elma yağı bizde çok etkili olmadı, diğer önerilerinizi uygulayacağım.