handeserdes merhaba, yakın zamanda Antalya’da Fetal DNA Testi yaptıran var mı? 8500₺ fiyat istediler normal mi sizce? Fransa’da tüm kromozomlara bakılıyormuş.
VussVuss Ben yaptirdim ama firmadan firmaya fiyat degisiyor.Ben NiCE isimli bir firmaya yaptirdim Guney koreye gonderdik baska ulke secenekleride vardi. 280 dolardı 4 ay once oda 5300 gibi bir fiyata denk geliyordu. Firmanizi iyi secin internetten arastirin
handeserdes VussVuss teşekkür ederim bilgilendirme için. siz memnun kaldınız mı süreçten? eğer memnun kaldıysanız firmanın türkiye iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz? googlea nice antalya fetal yazınca çıkmadı :/
VussVuss handeserdes Benim bolge sorumlumun ismi Yavuz bey idi. 0533 283 47 64 kendisinin numarasi. Ararsaniz sizede yardimci olacaktir. Benden once 2 yakinim daha bu firmaya yaptirdi ve memnun kaldi.
VussVuss handeserdes pardon sizde Antalyada ikamet ediyormussunuz ben o kismi kacirdim.Beyfendide Antalyada bulunuyor.
handeserdes [silindi] ben de yukarıda bahsedilen yavuz beyden fiyat aldım başta 8500₺. sonra araştırınca izmir merkezli genzone 6500₺ye yapıyor 3 kromozom için, tüm kromozomlar için ise 7500₺. ama şimdi vitale fiyatını duyunca orayla da bir görüşeceğim.
handeserdes tekrar merhaba. agtc diye bir firmada yaptırdım 6000₺ye. ihtiyacı olan biri olur diye yazıyorum. 1 haftada sonuç çıkıyor. bana güven verdi. almanyada yaptırıyorlar testi.