Aslan04 33+3den selamlar.. bu gun doktor degisikligiyle baska hastane ve doktora gidecegim ınsallah iyi gecer… siz? Bu haftada kac kg olmali Medihaus tip merkezine gidecegim
Eldgrn Aslan04 39+0 olduk gelen yok doktorum gün vericek bu b gün 1.30 da randevumuz bekliyoruz heycanla
KumsAlyaa Aslan04 33+6 da yani cuma kontrole gideceğiz Allah nasip ederse bizde hastane ve doktor değişikliği yapıp bu kez özel hastaneye gideceğiz inş kilosu düşük çıkmaz yine kilo almıştır diye dua ediyorum sağlıklı olsun hayırlı olsun inş 32+2 de devlete gitmiştim 1700 demişti 😏
Eldgrn Aslan04 canım her bebeğin gelişimi farklı oluyor genetik etkisi de çok oluyor benim 32+0 da 1834 gramdı doktorum günü gününe olduğunu söyledi ama burda görüyorum 2500 olan dahi var şeker vs veya genetik ise kilolu olabiliyor bebekler benim haftamda ortalama 1800-1900 arası oluyor bebekler burda ve doktorumdan görüp duyduğum
Alpinannesi__ 29+0 riskli gebelik grubundayım 14:30 da bizim randevumuz dua edin inşallah bu sefer yoluna girmiştir herşey 🥹 aşırı su fazlalığı var sancılarım var tansiyonum çok yükseliyor ayaklarım o kadar şişiyor ki parmaklarımın rengi değişiyor resmen 😔