minikkurabiyelerinannesi dilinkopsunemi-bisus Valla hiç bir fark olmadı 🥹 benim oğlum prematüre ve prematüre bebekler de gaz sorunu çok daha fazla oluyor ve genelde kolik oluyorlar maalesef bizimki de öyleydi belki de ben bu yüzden fark etmedim.
Busbusu dilinkopsunemi-bisus canım bioagai kullan bitir bitince anca fayda ediyomus 2 haftada btiyo galiba
2prens2prenses dilinkopsunemi-bisus bizim doktorumuz biogaia ve sab simplexi beraber kullanmamızı önermişti
dilinkopsunemi-bisus 2prens2prenses gazı fazla olunca değiştirdi doktor biogaiayı relaktaza geçirdi aldığım zamana lanet okuyacak duruma geldim kullanmıyorum daha iyi oluyor çocuk 🤷🤦♀️🤦♀️😒
dilinkopsunemi-bisus Busbusu 4 aylık olana kadar kullancaktık kilosu iyi olduğu için doktor başka damlaya geçirdi bi fayda etmedi yani şimdi kullandığım da berbat ya
Fatma0090 dilinkopsunemi-bisus relaktaz bize günde 8 defa 8 damla mamaya kat ver demişti benim bebeğim emmiyordu bı aya yakın kullandım bı faydası olmadı ama dedim gibi verilen şurup işe yaradı bizde hicbi yan etkisi de olmadı
dilinkopsunemi-bisus Fatma0090 relaktaz aldım benimkinde işe yaradı ben emzirmeden 1,saat önce veriyorum çok daha rahat yapıyo emzirmenin hemen öncesi verirsem gazı çıkarcam diye uğraşmaktan ememiyo