kullanici1234bes Aleley ben Aden erkek Adel kız olarak biliyorum ama Aden de mi kız ismi anlamı nedir ☺️
s100516 Seydaeskii ayza ya azra diyen oluyormu bende düşündüm ama hiç yok çevremde insanların dili alışık değil haliyle sürekli düzeltmekte istemiyorum
Seydaeskii s100516 İlk düşündüğümzde bizde aynı tereddütte kalmıştık ama insanlar çok güzel alıştı kimse Azra demiyor
melyke Nesligul08 şu an 13+4 11.haftada gittim belli değildi henüz 15.haftamda kontrolüm var o zaman öğrenebiliriz inş 🥰
SaHil_Hayat Beliz_bahar55 canım BELİZ işaret emare demek BELİS aşkın ilk meyvesi demek bende çok düşünüyordum çok araştırdım
Beliz_bahar55 SaHil_Hayat bende çok kararsız kalmıştım ama doğacak kızımın adı beliz olacak inşallah ❤️
Babyykmz Rukensema cok guzelmis anlami nedir acaba ? Ben boyle kimsede olmayan isimleri cok seviyorum herkesin koydugu isimleri koymak istemiyorum bu cok farkli geldi bana cok guzelmis.
Mervetnl Babyykmz hikmet ve bişgelik demekmiş ayrıca zerdüştlüğün temellerini anlatan tek kitabın ismiymii